Üheapaja toit. Võtab aega.
Suitsuseapõse ( u 200 g) tükeldan kuubikuteks ( 5x5), kartul ( neli
pisemat) viiludeks, porks pooleks ja seibideks. Üks pisike küüslauk ja väike
sibulapoiss.
Lisada jääb veel killuke soolaliha ( u
250 g) ja hapukaksas kilone pakk ( vedeliku pigistan kõik välja). Sorts õli
ning kaks – kolm tl suhkrut.
Esmalt panin leivaahju kerise peale sooja,
seniks, kui puupliit vungi üles rebis.
Hautada tuleb ( mitte keeta) las mulksub
searasvas. Peab jääma natukene krõmpsuks ja happeliseks. Kindlasti ei tohi teha
nagu jõulukapsast suhkru ja meega kuldpruuniks. Ei ja veelkord ei.
Musta leivaga ning sorts hapukoort. Mõõdukalt
ja homme uuesti.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar