pühapäev, 1. märts 2015

Üheapaja toit. Võtab  aega.

Suitsuseapõse ( u 200 g)  tükeldan kuubikuteks ( 5x5), kartul ( neli pisemat) viiludeks, porks pooleks ja seibideks. Üks pisike küüslauk ja väike sibulapoiss.

Lisada jääb veel killuke soolaliha ( u 250 g) ja hapukaksas kilone pakk ( vedeliku pigistan kõik välja). Sorts õli ning kaks – kolm tl suhkrut.

Esmalt panin leivaahju kerise peale sooja, seniks, kui puupliit vungi üles rebis.
Hautada tuleb ( mitte keeta) las mulksub searasvas. Peab jääma natukene krõmpsuks ja happeliseks. Kindlasti ei tohi teha nagu jõulukapsast suhkru ja meega kuldpruuniks. Ei ja veelkord ei.


Musta leivaga ning sorts hapukoort. Mõõdukalt ja homme uuesti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar