Omlett teemal variatsioonid
Peale vee keetmist on praeleibade kord.
Praeleivad neli tk suured kandilised viilud kõrvale poolkuudena värske kurk
mille peal on kaks tl majoneesi.
Samal ajal hakkida suitsune seakõhu äär,
tillukesteks kuubikuteks, samasse kaussi tillukesed keeduvorsti kuubikud.
Juurde petersell.
Pannile ning tasasel tulel moodrida
enamvähem pruuniks, teise kaussi neli tillukest muna, kahvliga vahtu, sorts
hapukoort, sorts piima, natukene jahu tiba soola ja veits pipart. Tsipa keevat
vett ja kui pannil on olukord stabiliseerunud.
Kausikesest rahulikult pannile, esimene
pool tasakesi kaanekese all. Teine pool ilma kaaneta. Labidaga sektoriteks ja
täna keeran neli sektorit ka teist pidi, peale rebin lihtsalt tilli ja keeran
tule maha. Kaanekene peale ja las seisab viivu.
Taldrikud, kohvi!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar