laupäev, 7. märts 2015

Omlett teemal variatsioonid 

Peale vee keetmist on praeleibade kord. Praeleivad neli tk suured kandilised viilud kõrvale poolkuudena värske kurk mille peal on kaks tl majoneesi.

Samal ajal hakkida suitsune seakõhu äär, tillukesteks kuubikuteks, samasse kaussi tillukesed keeduvorsti kuubikud. Juurde petersell.

Pannile ning tasasel tulel moodrida enamvähem pruuniks, teise kaussi neli tillukest muna, kahvliga vahtu, sorts hapukoort, sorts piima, natukene jahu tiba soola ja veits pipart. Tsipa keevat vett ja kui pannil on olukord stabiliseerunud.

Kausikesest rahulikult pannile, esimene pool tasakesi kaanekese all. Teine pool ilma kaaneta. Labidaga sektoriteks ja täna keeran neli sektorit ka teist pidi, peale rebin lihtsalt tilli ja keeran tule maha. Kaanekene peale ja las seisab viivu.


Taldrikud, kohvi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar