kolmapäev, 18. märts 2015

Sealiha kartuli ja veega.

Haudepotti kuubikuteks hakitud sealiha ( u 600g), pool sibulat (kuubikud) ning viis, kuus kartulit ( kuubikuteks).

Sorts sinepit, soola, pipart. Vett nii palju, et läbisegatud elemendid on kaetud ning suts veelgi peale. Igavusest mõõtsin IR termomeetriga kerist pealt u 100 kraadi. Pott kerisele ja luuk kinni kella neljast.
1900 kontrollin, keris on ikka umbes 100 kraadi  piires, servast. Segan läbi mekin. OU jumal sa näed ja laud ei ole veel kaetud?


Panen igaks juhuks veel pooleks tunniks tagasi.

Hiljem tuleb tõsta mõõdukalt, süüa rahulikult võileivaga. Kui on mifagi kõrvale hammustada palun väga. 
Kurki, tomatit, peeti. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar