Tomatisupp / värskete šampinjonide ja
kiirmakaronidega
Seened ( värsked šampinionid umbes 13
tk) tuleb näppude vahel tükeldada otse pannile, kus lamab suht suur tükk võid.
Kuumus on selline keskmine ja pannile tuleks panna peale kerget võiga
praadimist esimene ports purustatud tomateid ( u 100 g). Hautada rahulikult, et
seene esimene krõmps üle läheks.
Seejärel võib mugavuse pärast kallata
süsteemi supipotti. Lisada järgmine ports purustatud tomateid ja tomatipastat (
u 100 g), laksata potti kookospiim ( u 410 ml, 1 prk). Esimene sorts basiilikut
ja soola, suhkrut. Keeta tasasel tulel. Lisada 1 liiter tomati mahla ning kaks
pakki käte vahel algosadeks võetud kiirmakarone ( thai choise a 85 g pakk).
Veel üks sorts basiilikut, soola,
suhkrut. Lasta keema tõusta ja keeta kuniks kõik maitsed on paigas makaronid
maha rahunenud. Mekutada veel. Keera tuli maha, lasta kaane alla tsipa seista.
Supikene taldrikusse ja juurde
tillukesed ciabata saiad võiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar