laupäev, 7. märts 2015

Tomatisupp / värskete šampinjonide ja kiirmakaronidega

Seened ( värsked šampinionid umbes 13 tk) tuleb näppude vahel tükeldada otse pannile, kus lamab suht suur tükk võid. Kuumus on selline keskmine ja pannile tuleks panna peale kerget võiga praadimist esimene ports purustatud tomateid ( u 100 g). Hautada rahulikult, et seene esimene krõmps üle läheks.

Seejärel võib mugavuse pärast kallata süsteemi supipotti. Lisada järgmine ports purustatud tomateid ja tomatipastat ( u 100 g), laksata potti kookospiim ( u 410 ml, 1 prk). Esimene sorts basiilikut ja soola, suhkrut. Keeta tasasel tulel. Lisada 1 liiter tomati mahla ning kaks pakki käte vahel algosadeks võetud kiirmakarone ( thai choise a 85 g pakk).

Veel üks sorts basiilikut, soola, suhkrut. Lasta keema tõusta ja keeta kuniks kõik maitsed on paigas makaronid maha rahunenud. Mekutada veel. Keera tuli maha, lasta kaane alla tsipa seista.


Supikene taldrikusse ja juurde tillukesed ciabata saiad võiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar