teisipäev, 24. veebruar 2015

Nuudlid hakkliha ja suitsupõsega

Läheb lahti 23.02.15

Õhtu.
1.       Tee, must, kange. Keraamilises kannus.

2.       Keema tuleb panna nuudlid. (äärmisel juhul sarvekesed, kui on sarvekesed, siis on kõik teistmoodi ). Sorts õli, törts soola ja keevasse vette. Nuudleid ei tohi plögaks keeta. Nõrutamisel jäta poti põhja sorts keeduvett ning pane asi potti korraks tagasi.

3.       Hakkliha wok ile. Pool väikest sibulat, kaks viilu suitsuseapõske (kuubikud). Üks väike küüslauk, sorts õli ja sidrunipipart. Pruunistada hoolikalt.
4.       Aurutatud punapeet ( pakis on vast kaks tk kokku) lõigata kuubikuteks. Roheline till hakkida, roheline sibul hakkida suurde kaussi. Kaks väikest küüslauku hakkida ning asetada ka kaussi. Supilusikatäis majoneesi, terve pakk hapukoort ( 500 g , 20%), kaks sortsu keefiri. Korra läbi segada. Mekuta. Pole sõnu.

5.       Põsele ja hakklihale tuleb nii kaua anda valu, et põsekuubikud on 2 mintsi kõrneste eelses staadiumis. Kalla nuudlid potist wok i. Sega hoolikalt süsteem läbi. Keera gaas kinni. Loe 10 neni.
6.       Taldrik. Tõsta ja pane imeline salat suure kuhjana nuudlite peale. Ära kiirusta seda on veel. Veel ja kui saab otsa teeme uue.

7.       Võta ikka teed ka. Kas koore või meega. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar