Nuudlid hakkliha ja suitsupõsega
Läheb lahti 23.02.15
Läheb lahti 23.02.15
Õhtu.
1.
Tee, must, kange. Keraamilises kannus.
2.
Keema tuleb panna nuudlid. (äärmisel juhul
sarvekesed, kui on sarvekesed, siis on kõik teistmoodi ). Sorts õli, törts
soola ja keevasse vette. Nuudleid ei tohi plögaks keeta. Nõrutamisel jäta poti
põhja sorts keeduvett ning pane asi potti korraks tagasi.
3.
Hakkliha wok ile. Pool väikest sibulat, kaks
viilu suitsuseapõske (kuubikud). Üks väike küüslauk, sorts õli ja
sidrunipipart. Pruunistada hoolikalt.
4.
Aurutatud punapeet ( pakis on vast kaks tk kokku)
lõigata kuubikuteks. Roheline till hakkida, roheline sibul hakkida suurde
kaussi. Kaks väikest küüslauku hakkida ning asetada ka kaussi. Supilusikatäis
majoneesi, terve pakk hapukoort ( 500 g , 20%), kaks sortsu keefiri. Korra läbi
segada. Mekuta. Pole sõnu.
5.
Põsele ja hakklihale tuleb nii kaua anda valu,
et põsekuubikud on 2 mintsi kõrneste eelses staadiumis. Kalla nuudlid potist
wok i. Sega hoolikalt süsteem läbi. Keera gaas kinni. Loe 10 neni.
6.
Taldrik. Tõsta ja pane imeline salat suure
kuhjana nuudlite peale. Ära kiirusta seda on veel. Veel ja kui saab otsa teeme
uue.
7.
Võta ikka teed ka. Kas koore või meega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar