Lõpetada peab ka oskama. Keeran kuue paiku Neeme poolt
autonina kodu poole. Tunnikene on minna. Unekas. Väk.
Samas ära ma ei eksi ja olengi seitse kopsidega kohal. Kuna
väljas puhub ilge tuul ja mitu korda on varbad täna külmetanud ei saa esialgu
üldse sooja. Toas on laut, tuled alla. Esimene asi on panna teevesi ja tee.
1.
Määri kana poolkoivad mee ja sinepi, soola,
sidrunipipra ning tüümiani ning basiilikuga kokku. Pane tasasel tulel pannile
praadima. Prae ülikuldpruuniks. Selliseks meeglasuuris.
2.
Pane keema riis. Peale keetmist laksa riis
vokile. Soola, võid, tsilli pulbrit, kõrvita seemned. Kuumuta käpelt, riivi
peale õhkõrnalt kitsejuustu.
3.
Kogu muu asja kõrvalt haki kiirelt viimane v.
kurgi jupp ja tsillikurgi jupp. Kaussi, tee peale äädikaga kaste.
Lisa lahusele
natukene soola ja suhkrut.
4.
Magustoiduks on suhkruvees leotatud ning kiirel
tulel pruuniks kärsatatud sai.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar