reede, 15. mai 2015

Pitsanõrkus ( pigem küll lahtine pirukas) ja ei ole ka pissa

Aga ma ei ole ju mingi kokk ega kondiiter või pagar. Ei ole mõtet hakata tarka panema teemal, tegelikult on see nii.

Erinevates kauplustes on müügil rullis külmunud taigen ( ei ole vaja öelda, et see on tainas või mingi muu keelend)

Niisiis lehttainas, rullis. 1 tk koju vedada. Jätta sulama kuskile nii kauaks, et ilma erilise pingutuseta saab lahti rullida. Tõugata plaadi kujuliseks. Katta tomatipastaga. Panna korraks ahju.
Mul on siin haardkoor gaasiahi ja see tee asja ikka väga lahedaks. Niisiis veits kuuma, peale praetud ja
maitsetatud hakkliha, marineeritudkurk, sibul (üliõhkused viilud), ananass ( konservkuubikud, konservseened, päiksekuivatatud tomatid, juust.

Peale peab panema seda mille järgi on isud või on parasjagu üle ntx grillkana.

Kuna see gaasiahi küpsetab ikka väga heasti alt, siis on tuli madal ja plaati tuleb keerutada nagu plaate. Vana hea süsteem. Lasen kodanikul piisavalt kaua olla, et küpseks ja siis juust sulaks ning viimase kuldpruuni mullitava juustulihvi annan korraliku kuumaga.




Süüa mõõdutundetult ja järgmine nädal uuesti teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar