Pitsanõrkus ( pigem küll lahtine
pirukas) ja ei ole ka pissa
Aga ma ei ole ju mingi kokk ega
kondiiter või pagar. Ei ole mõtet hakata tarka panema teemal, tegelikult on see
nii.
Erinevates kauplustes on müügil rullis
külmunud taigen ( ei ole vaja öelda, et see on tainas või mingi muu keelend)
Niisiis lehttainas, rullis. 1 tk koju
vedada. Jätta sulama kuskile nii kauaks, et ilma erilise pingutuseta saab lahti
rullida. Tõugata plaadi kujuliseks. Katta tomatipastaga. Panna korraks ahju.
Mul on siin haardkoor gaasiahi ja see
tee asja ikka väga lahedaks. Niisiis veits kuuma, peale praetud ja
maitsetatud hakkliha, marineeritudkurk,
sibul (üliõhkused viilud), ananass ( konservkuubikud, konservseened,
päiksekuivatatud tomatid, juust.
Peale peab panema seda mille järgi on
isud või on parasjagu üle ntx grillkana.
Kuna see gaasiahi küpsetab ikka väga
heasti alt, siis on tuli madal ja plaati tuleb keerutada nagu plaate. Vana hea
süsteem. Lasen kodanikul piisavalt kaua olla, et küpseks ja siis juust sulaks
ning viimase kuldpruuni mullitava juustulihvi annan korraliku kuumaga.
Süüa mõõdutundetult ja järgmine nädal
uuesti teha.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar