Lõkkel
ja puusütel tegemiseks
Hea sai, kui võtta kas mingi
seafileemoodi asi või läbikasvanud liha ( oleneb mis kätte satub) kana sobib ka
( koivad, tiivad, filee). Lõigata viiludeks, kukutada detailid potti, juurde
pillata sibulat, soola, pipart.
Vastavalt maitsele. Nüüd tuleb kõik
koduse mustasõstra mahlaga üle kallata (
mahl on magus).
Peale sorts äädikat ning 25 tunni pärast
läheb lahti.
Voolavad emotsioonid on lubatud
Juurde teha täidetud šampinjonid tilli
ja või seguga. Seened tühjaks uuristada, või ja tilliseguga täis toppida fooliumist
mingi alus teha ja lõkkeresti servale.
Grillida juurde paprikat, erilise nälja
korral praadida toored kartulid lõkkel. Juurde haugata rohelist sibulat ning
musta leiba.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar