laupäev, 16. mai 2015

Lõkkel  ja puusütel tegemiseks

Hea sai, kui võtta kas mingi seafileemoodi asi või läbikasvanud liha ( oleneb mis kätte satub) kana sobib ka ( koivad, tiivad, filee). Lõigata viiludeks, kukutada detailid potti, juurde pillata sibulat, soola, pipart.

Vastavalt maitsele. Nüüd tuleb kõik koduse  mustasõstra mahlaga üle kallata ( mahl on magus).
Peale sorts äädikat ning 25 tunni pärast läheb lahti.

Voolavad emotsioonid on lubatud

Juurde teha täidetud šampinjonid tilli ja või seguga. Seened tühjaks uuristada, või ja tilliseguga täis toppida fooliumist mingi alus teha ja lõkkeresti servale.


Grillida juurde paprikat, erilise nälja korral praadida toored kartulid lõkkel. Juurde haugata rohelist sibulat ning musta leiba.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar