Forell küüslaugu marinaadis
Kalavärgi osas peate vastuseid leidma
sugulaste käest. Fakt on see, et kui ma kala ei saa siis lähen kärna.
On jõulud ning hea meelega lidun poodi.
Minu võimalus hiilida kööki kuhu mind muidu ju harva lastakse :D
Pakin „ S „ poes huvitavaid asju kärusse.
Mitte mingit priiskamist ning komistan mingis suvalises letis forelli otsa.
Pakitud ja kaste kaasas. Loen läbi ja vaatan hinda. Vaatan hinda ja loen. Kohe
on sipelgad püksis. Võtsin kaasa.
Mehe esimene mõte on loomulikult, et ei
tee ma midagi manuali järgi ja kohe ma teile küpsetan. Tähelepanu väärne on
asja juures, see arsenali on lisandunud elektriahi - , ja pliit. Ennem käid
kogu möll gaasi ahju või puupliid peal.
Asi on lihtne. Kaasa pandud mögin kallata
kaladele. Sisse määrida ja manualis on kirjas, et võib marineeruda kuni 24h. Ei
noh liiga kaua. Neli tundi ja ahi kuuma. Mingi lõbus piiks tähistab asjaolu, et
on õige kuumus.
35 mintsi hiljem on hõrgutis valmis. Jube
kuum! Solvun täiesti põhjusega. Ootan ja ila tilgub. Nagu mingi metslane.
Katsin laua! Ja siis oo mekin.!
Viimane ja järgmine pilt. Ahjuplaadil on
ühe kala kondid. Laud on puutumatu! Joppenpuhh. Mis nüüd juhtus?
No jumala eest see on hea ja
väga maitsev. esimese jaanuari õhtusee parim mida mees võiks süüa teha.
PS. teine kala sai homme
hakitud mingil kujul salatiks!
Vihje: http://ecofarm.ee/tooted/forell/
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar